Följ Sobona

Arbetsmiljöarbete i tider av corona

Nyhet   •   Maj 11, 2020 18:16 CEST

Foto: Kristoffer Samuelsson/Suntarbetsliv

Nu finns det en ny samlingssida om arbetsmiljöarbete under coronapandemin. Där kan ni hitta tips, stöd och verktyg för att klara av det vanliga systematiska arbetsmiljöarbetet.

På Suntarbetsliv.se kan ni nu hitta en ny sida som är fokuserad på den situation som har uppstått under coronapandemin. Där kommer ni att hitta information som kan vara användbar just nu, uppdelat på sex olika ämnesområden: riskbedömning, kris och oro, ansvar och roller, arbetsbelastning, jobba på nya sätt och resursteamet.

– Suntarbetsliv släpper i dag ett nytt verktyg eller snarare en samlingssida med syfte att ge stöd i arbetsmiljöarbetet under coronapandemin. Innehållet har tagits fram i samverkan mellan parterna och riktar sig till arbetsgivare, arbetstagare och skyddsombud. Sidan innehåller information och hänvisar till hjälpmedel och verktyg, säger Ann-Charlotte Rand, arbetsmiljöstrateg på Sobona.

Ni hittar sidan här: Arbetsmiljöarbete i tider av corona

Coronasidan ska ge stöd till chefer, skyddsombud och HR-personal under och efter coronapandemin. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.