Gå direkt till innehåll
Platser kvar till vd-programmet

Nyhet -

Platser kvar till vd-programmet

Det finns fortfarande platser kvar till vd-programmet med start 26 augusti. 

Ett vässat, kompetent och modernt ledarskap bidrar till moderna organisationer och attraktiva arbetsgivare för såväl medarbetare som ledare. Därför erbjuder vi, tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm Executive Education, Sobonas Ledarskapsakademi.

Programmet syftar till att stärka förmågan att ta sig an det komplexa uppdraget att leda, driva och utveckla kommunala företag. Vi gör detta genom att skapa en kvalificerad dialog om ledarskap och uppdrag i kommunala företag, där vi kombinerar forskningsbaserad kunskap med systematiskt erfarenhetsutbyte. Därtill ger programmet rika möjligheter till nätverkande med andra i liknande situation.

Läs mer: Sobonas Ledarskaps­akademi

Ämnen

Taggar


Sobona är de kommunala företagens arbetsgivarorganisation. Vi tecknar kollektivavtal, stödjer medlemmarna i arbetsgivarfrågor och opinionsbildar för att stärka de kommunala företagen. Vi bidrar till att medlemmarna blir mer attraktiva arbetsgivare och får de bästa förutsättningarna för att skapa affärsmässig samhällsnytta. Med arbetsgivarfrågorna på plats kan våra medlemmar fokusera på sitt uppdrag: Att agera långsiktigt och se till att kommunernas och regionernas resurser används effektivt. Vår vision är ett hållbart samhälle präglat av utveckling och tillit.

Presskontakt

Christina Lingdén

Christina Lingdén

Presskontakt Presskontakt 08-452 72 76