Gå direkt till innehåll
Träffa Sobona på Kvalitetsmässan 2019

Nyhet -

Träffa Sobona på Kvalitetsmässan 2019

Den 12-14 november är Sobona på plats på Kvalitetsmässan i Göteborg - den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Kom och hälsa på oss i vår monter B06:10 där det bjuds på vitamininjektioner i form av ”räddad juice” och samtal där Sobona tar tempen på det offentliga Sverige runt hållbar utveckling.

- Vi vill visa på de kommunala företagens bredd i hållbarhetsarbetet och hur de kan visa vägen i omställningen mot ett hållbart samhälle, säger Per Nordenstam, vd på Sobona.

Ta del av vårt program samt bjudkod för fri entré på sobona.se/kvalitetsmassan

Ämnen

Taggar

Regioner


Sobona är de kommunala företagens arbetsgivarorganisation. Vi tecknar kollektivavtal, stödjer medlemmarna i arbetsgivarfrågor och opinionsbildar för att stärka de kommunala företagen. Vi bidrar till att medlemmarna blir mer attraktiva arbetsgivare och får de bästa förutsättningarna för att skapa affärsmässig samhällsnytta. Med arbetsgivarfrågorna på plats kan våra medlemmar fokusera på sitt uppdrag: Att agera långsiktigt och se till att kommunernas och regionernas resurser används effektivt. Vår vision är ett hållbart samhälle präglat av utveckling och tillit.

Presskontakt

Christina Lingdén

Christina Lingdén

Presskontakt Presskontakt 08-452 72 76